JOO.

Over mij

Hey! Leuk dat je mij beter wilt leren kennen. Ik ben een 4e jaars HBO student die data, creativiteit en empathie hoog in het vaandel heeft staan. Door deze aspecten te combineren zorg ik ervoor dat bedrijven hun doelgroep beter kunnen bereiken en begrijpen.

Zakelijke informatie:

Tijdens mijn studie heb ik meerdere marketing gerelateerde bijbanen gehad bij diverse B2B bedrijven en heb ik altijd proactief naar de nieuwste innovaties gezocht en geïmplementeerd. Naast Jouw Online Oplossing werk ik momenteel ook voor Bronkhorst High-Tech.  Hierdoor heb ik naast mijn studie veel kennis kunnen opdoen op online marketingvlak. Benieuwd wat voor resultaten ik heb behaald bij bedrijven? 

Persoonlijke informatie:

Doordat ik ben opgegroeid tussen de dieren op een boerderij heb ik veel liefde gekregen voor de natuur en dieren in de wereld. Ik ben ook erg leergierig ingesteld. Ik hou altijd de laatste ontwikkelingen in de gaten van de onderwerpen die ik belangrijk vind. Verder hou ik ook van gamen! In 2 spellen heb ik de top 3% van Europa doorgebroken op de ranglijsten. Deze games hebben respectievelijk 7.5 miljoen en 40 miljoen spelers. Competitiviteit zit in mijn bloed en dit motiveert mij om de beste resultaten te leveren. Nou is dat in dit voorbeeld in een spel, maar dit geldt ook in het bedrijfsleven!

Portret Jeffrey Oonk

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Oplossingen

Informatie

Gegevens

Jouw Online Oplossing

jeffrey@jouwonlineoplossing.nl

Ruurlo

Blijf op de hoogte

JOO.

Jouw Online Oplossing

Jouw Online Oplossing gebruikt cookies om jouw de beste gebruikerservaring te geven.